maandag 8 februari 2010

Druk weekendje

Zaterdag zijn we een groot deel van de dag bezig geweest met het bekijken van en spullen brengen naar Sander zijn nieuwe onderkomen in Nijmegen. Jaja, de eerste verhuizing met deze auto zit er dus al (bijna) op. Hij heeft twee geweldige kamers, eigen keuken, gedeelde badkamer en voor zover we nu weten een leuke huisgenote. Straks gaat de "loveseat" naar Nijmegen (potverdikkie; dat ding zat zoooooo lekker) en wat laatste spulletjes en dan zullen we even kijken voor iets op de vloer in xe9xe9n van de kamers. Op het kale beton zitten is ook niet alles hxe8?

060210

Gisteren vierde oudste zus haar zestigste verjaardag en zijn we naar Emmeloord geweest. Erik heeft een nieuwe mobiel met heeeeeel veeeeeel functies en oma had geen idee wat daar nou toch allemaal mee kan. Dat werd dus uitgelegd en vervolgens hadden we er een verslaafde bij haha. Oma heeft spelletjes zitten doen op dat ding en ervan genoten!

070210

1 opmerking:

  1. Hallo Ella,
    Vandaag je siggy ontvangen, hij is erg mooi, dank je wel, en gelijk even je weblog opgezocht, ik zal je bij favorieten zetten.
    Je site ziet er gezellig uit.
    Leuk te lezen, dat je van geboorte een haagse bent, ik namelijk ook.
    Kom nog wel eens langs bloggen

    Groetjes van Annelies.H.

    BeantwoordenVerwijderen