zaterdag 14 november 2009

Weer drie dagen...

Vandaag collecteren voor de Alzheimerstichting. Daar was de hele week niets van terecht gekomen, omdat ik gewoon helemaal niet fit was; geen koorts, maar wel continue hoesten en proesten en niezen, het koud koud koud hebben (met deze temperatuur niet normaal dus) en geen puf hebben om het ene been voor het andere te krijgen. Vandaag gaat het een stuk beter dus gaan met die banaan!

141109

Gisteren heeft Kayleigh heerlijk gespeeld en gedaan; ze gaat steeds meer dingen aangeven die we ook nog begrijpen hihi. Samen met opa was ze op de fiets naar de stad geweest om wat boodschapjes te doen en bij de HEMA heeft ze een diadeem gekregen met een mijter(tje). Op d'r muts vond ze hem niet erg, maar zo op het blote koppie was er niks aan. En toch stond ie haar hartstikke leuk!

131109_2

HOERA, DE TOP IS AF! Na zes weken hard werken is de top (bovenkant) van de Hexagonquilt af. De afwerking kan gaan beginnen met randen er langs, voering ertussen en achterkant eraan. Ook dat wordt nog een hele klus (vooral het doorquilten), maar we zijn over de helft en ik ben supertrots op mezelf.

121109

Geen opmerkingen:

Een reactie posten