maandag 23 november 2009

Alles nieuw

Nou ja, alles... Afgelopen vrijdag hebben we de nieuwe auto opgehaald. Bovendien was het natuurlijk Kayleighdag en namen we haar mee. Wat heeft ze een pret gehad bij het garagebedrijf zeg; ze hadden daar een glijbaan en als ze ergens helemaal blij van wordt is het wel van een glijbaan. Zelf erop klimmen, netjes gaan zitten en dan zjoeffff naar beneden. Of niet gaan zitten en gewoon op je buik eraf. Ook om te gieren. Want dat doet ze! Behalve als ze dan weer mee moet... dan giert ze ook, maar neit van het lachen. Natuurlijk moest ze ook afscheid nemen van de Berlingo en ze heeft gedurende de tijd dat opa de auto leeghaalde lekker achter het stuur gezeten.

201109

Zaterdag ben ik gezellig met schoonmama en schoonzus naar de meubelboulevard in Utrecht geweest. Zoals ik al eerder schreef is oma B pas verhuisd en de meeste mensen gaan wat kleiner wonen op haar leeftijd, maar oma B kreeg juist een veel grotere woonkamer, En nu verdrinkt ze een beetje in de ruimte, dus was het tijd om wat leuke meubels uit te zoeken. We hebben een heerlijke middag gehad en zijn echt keigoed geslaagd!

211109

Aangezien de meubeltjes natuurlijk een levertijd hebben, hebben we zolang wat spulletjes die bij ons niet gebruikt worden bij moeders neergezet, zodat het toch een beetje aangekleed is zullen we maar zeggen. En toen deze waxinelichtjeshouder op de sidetable stond en moeders hem aangestoken had was ik erg verrast van het effect van die vijf kleine lichtjes...

221109

Geen opmerkingen:

Een reactie posten