vrijdag 27 mei 2011

Soms zit het mee....

En soms zit het een beetje tegen. Zo ging mams (bijna 84) vorige week een weekje op vakantie naar Valkenburg. De koffer was gepakt en ze werd door jongste dochter weggebracht naar de oudelullenbus prachtige bus met senioren die via een paar stopplaatsen naar Valkenburg zou rijden. Onderweg werd koffie gedronken en het terrein van de toekomstige Floriade (2012) werd al bezocht. En intussen werd mams steeds beroerder. Zodanig dat ze van de wereld ging, in het hotel waar de lunch gebruikt werd op een xe9xe9npersoonskamer terechtkwam, de dokter erbij gehaald werd en wij uiteindelijk richting Venlo reden om haar daar doodziek op te halen. Zo sneu, want ze had zich er zo op verheugd en nu eindigde haar vakantie al op de eerste dag in Kxfcrort Tiel. Gelukkig knapt ze elke dag een beetje meer op, maar natuurlijk speelt haar leeftijd haar daarin ook parten en (ze is een beetje ongeduldig) gaat het allemaal  niet snel genoeg.

Gisteren kwamen de kids -toevallig?- allemaal thuis lunchen en ze heeft er enorm van genoten. Vooral van haar achterkleindochters.

26 mei 2011

Tussen alle bedrijven door heb ik toch nog kans gezien om het tafelkleed af te maken. Hij ligt nu alleen een beetje in de was en ik zal er volgende week een foto van laten zien.

Allemaal een heel fijn weekend en ik hoop er volgende week weer wat frequenter te zijn.....

1 opmerking:

  1. 't Was misschien een beetje druk voor een nog herstellende Oma donderdag, maar erg gezellig!

    Veel beterschap voor Oma gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen