dinsdag 7 december 2010

Wat een prachtig gezicht...

als je niet de weg op hoefde natuurlijk. Gelukkig viel het hier in het midden van het land wel mee. En het heeft wel erg mooie plaatjes opgeleverd. Kijk maar even mee.

Aangevroren...

En vandaag was Kayleigh hier een extra dagje. Haar papa en mama hebben het huis te koop staan en krijgen morgen de eerste kijkers. Moet het dus wel helemaal opgeruimd zijn en met zo'n handenbindertje om je heen werkt dat niet prettig, dus werd ze even hier geparkeerd. Zxf3xf3xf3xf3xf3xf3 vervelend!! En om nog wat extra ruimte te crexebren in huis werd ook het nodige speelgoed hier even gestald. Het begint al aardig op een peuterspeelzaal te lijken beneden, maar het is voor het goede doel hxe8....

071210

De zwangerschap van oudste dochter verloopt voorspoedig; vanmorgen had ze weer een check-up bij de verloskundige en ze is weer goedgekeurd voor drie weken. Ook van haar staan er hier heel veel spullen; aan het babykamertje wordt nog hard gewerkt en pas daarna kan alles wat overal vandaan komt en hier gestald staat naar Rotterdam. En alsof dat nog niet genoeg is staat hier ook nog het nodige van zoonlief, die wat kleiner ging wonen en zijn spullen lang niet allemaal kwijt kon.... Leuk hxe8 kinderen??? (Gelukkig genieten we er stiekem wel heel erg van en zolang we normaal bij ons bed kunnen komen.....)

Morgenavond is er bee in Buren en daar ga ik voor het eerst heen als alles meezit. Zal ik in de loop van de week wel iets over laten weten, maar voor nu: groetjes en tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten