dinsdag 14 juni 2011

Ik heb de geest!

Blij dat het de afgelopen dagen Pinksteren was; heb ook wat van de geest meegekregen om de eindspurt van de "kattenkwaadquilt" in te zetten. Al met al best nog veel werk, maar met de hulp van de geest hangt de top nu te stralen!

DSC_0006


Exe9n van onze poema's vond het niet zo hard nodig dat ik achter de naaimachine ging zitten; zij had zich daar heerlijk vlak achter geparkeerd en was absoluut niet van plan om daar weg te gaan.

DSCF0008

Zelfs de pootjes lagen soms in de weg:  DSCF0010

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week mocht ik ook nog een dagje op Charlotte passen en aangezien haar tante sinds kort twee blokken bij ons vandaan woont, was het wel gezellig om daar ook even heen te gaan. Samen met Kayleigh heeft ze erg genoten van de trampoline.

DSCF0019

(Okxe9, de belichting is niet helemaal "je van het" maar soms moet je wat hxe8?!?)

De dames uit Rotterdam bleven 's nachts hier logeren en dat vond opa helemaal niet erg; nu kon hij ook even lekker met het kleine moppie knuffelen. En dat ze het samen naar hun zin hebben laat deze foto wel zien.

DSC_0486

En zien jullie het t-shirtje van Charlotte? Home made by Sabine! En natuurlijk staat er niet Hello Kitty, maar Hello Charlotte!

1 opmerking: