zondag 3 april 2011

Superweekendje...

Er moest nog wat gedaan worden rondom het vakantiehuisje van dochter en schoonzoon en aangezien het prachtig weer was zijn we weer even naar het zonnige zuiden gereisd. Jan heeft zich vermaakt met schatgraven; alle? oude stenen onder de tuingrond vandaan gehaald. Er lag iets meer dan hij verwachtte, maar nu is het zover opgeruimd dat eventuele nieuwe plantjes er met een gerust hart ingezet kunnen worden. In de tussentijd heb ik me vermaakt met - hoe kan het ook anders- quilten. Tot ik een hoek om moest en de naald me even hielp. Tssss, die naalden zijn ook niet meer wat ze geweest zijn zeg!

3 april 2011

's Avonds na het eten zijn we naar Baarle Nassau gereden voor ons toetje; een superlekker ijsje!  Hebben jullie ook zo'n heerlijk weekend gehad?

1 opmerking:

  1. Ja, wij hebben gisteren ook ontzettend genoten! Op de fiets naar Schokland, onderweg in een bushokje koffie met sauzijnbroodje erbij genuttigd.
    Rondrit gemaakt met de kar over het zuider eiland. Wijntje gedronken en weer terug op de fiets. Tezamen met Corrie op het terras aan de Urkervaart gegeten : superdagje buiten!!!

    BeantwoordenVerwijderen