vrijdag 29 april 2011

Een nieuw project en zo

Van onze lieve buren kregen we tuinstoelkussens die perfect passen bij de andere tuinkussens die we hebben. Het enige wat er nu nog aan ontbrak was een leuk tafelkleedje, maar daar hoeven wij niet zo lang over na te denken. Jullie kennen het wel;

  DSCF0037

een lapje hier

  DSCF0038

en een patroontje daar

  DSCF0039

en gaan met die banaan. Beetje appliceren, bedenken wat ik nou eigenlijk aan het doen ben (hoe ga ik de onderrand maken) vlinders tekenen en hartjes, grote roos in het midden..... Gelukkig is het mooi weer dus kan ik veel "buitenspelen".

Jullie hebben nog foto's tegoed van vorige week toen Kayleigh hier was. Oudste zus en zwager waren er ook en we hebben met zijn allen een superleuke dag gehad.

22 april 2011

En ook vandaag was het mokkeltje er weer. Jan had vreselijk zijn best gedaan om alle bloesemblaadjes ongeveer op een hoop te krijgen en Kayleigh zag daar wel mogelijkheden mee.

29 april 2011

Haar papa en mama hebben afgelopen woensdag de sleutel van hun nieuwe huis gekregen (twee blokken bij ons vandaan -keigezellig) en daar zijn we vandaag ook even aan de gang geweest. En zien jullie hoe die kleine meid al bijna een volleerd schilder en gatenvuller is?

Fijne koninginnedag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten