zaterdag 12 maart 2011

Hallo, ik leef nog hoor!

DS heeft volgens ons nu wel zijn knipkaart vol wat verhuizen betreft. Zijn verhuurder wil gaan verbouwen en DS werd vriendelijk doch dringend verzocht iets anders te zoeken. Gelukkig heeft hij dat gevonden, maar dat betekende wel dat onze "trekker" weer aan het werk moest. Van de Ooij naar Lindenholt in Nijmegen... En dat alles weer voor een paar maanden, want als het goed is wordt in juni het appartement waarin hij gaat samenwonen opgeleverd. Dat was dus weer een weekendje buffelen, maar hij zit nu ook weer fantastisch.

Afgelopen maandag was ik dus wel aan een beetje rust toe. Ware het niet dat de buren aan het slopen gingen.... Wat een p....herrie zeg! Daar had ik al snel genoeg van en ik besloot het nuttige met het onaangename te verenigen. Ouwe kleren aan, hogedrukreiniger uit de schuur en met frisse tegenzin aan de gang in de achtertuin. Die was egaal groen...

  DSC_0275

Tussen de middag buiten brood gegeten, want het was er natuurlijk wel heel mooi weer voor om in de tuin aan de gang te gaan. Het eindresultaat mag er weer zijn. Laat de lente maar komen!

  DSC_0282

Tussendoor toch ook nog wel wat steekjes gemaakt hoor; er zijn weer drie blokken van de NI af.

Blok 11

Dit is blok 11.

Blok 23

Blok 23.

Blok 29

Blok 29.

 Inmiddels zit er weer een hele rij aangenaaid en als ik blok 17 ook klaar heb kan er weer een rij aangezet worden. Ik ben er super trots op!

Gisteren wwas oudste dochter jarig en togen we uiteindelijk met twee auto's naar het feestvarken. Wat hebben we het gezellig gehad! Er waren twee keer vier generaties aanwezig en dat hebben we dus meteen maar even op de gevoelige plaat vastgelegd. Heerlijk zulke dagen!

Verjaardag josianne

En vandaag hebben we eerst wat fruitplanten gehaald om vervolgens met een afgeladen auto naar Gilze te rijden. Daar hebben we een grote stoel geparkeerd en zijn met dit heerlijke weer aan de gang gegaan in de tuin. Frambozen en bramen geplant en de druif -die op een ontzettend verkeerde plek stond en niet wilde groeien, maar ook niet dood wilde gaan - verplaatst. Enorme joekels van siergrassen (die bij ons de tuin uitpuilden) een mooi plekje gegeven. Kortom heerlijk  genoten.

12 maart 2011

En nu gaan we heerlijk verder genieten van het weekend en ik hoop dat jullie hetzelfde gaan doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten