zaterdag 3 juli 2010

Wat een leuke

maar ontzettend leuke dagen hebben we gehad! Woensdag ben ik mee geweest naar de diploma uitreiking van Irma. Er was weer veel werk van gemaakt door de docenten en Irma heeft het heel erg naar haar zin gehad en ik ook.DSC_0467  

Op de dia zie je haar toen ze 6 jaar geleden begon aan haar VWO- opleiding en inmiddels is het een prachtige meid van 18 jaar.

Nogmaals van harte meis!

DSC_0471

En hier zit de jonge dame in het zwart tussen haar medestudenten.

Gisteren heb ik even opgepast op Kayleigh terwijl haar mama even naar de tandarts moest. In de tussentijd heeft ze heerlijk met water gespeeld en ze genoot met volle teugen. Toen we nog gezellig aan een bakkie leut zaten belde DS. Hij had een klein probleempje; de bank en de kast die niet mee gingen naar zijn nieuwe onderkomen zou worden opgehaald door kennissen. Helaas kregen die donderdagmorgen te horen dat zij zondag hun anti kraakpand moeten verlaten... Ze hebben geen idee waar ze nu terechtkomen en al helemaal niet of ze dan de bank en de kast kwijt kunnen ... Dus zijn DD, Kayleigh en ik maar weer naar Nijmegen gereden om het probleem op te lossen (DS heeft geen rijbewijs en op de fiets wordt ook zo'n toestand hxe8.) Eerst maar weer even een kijkje genomen bij zijn nieuwe onderkomen. Daar zit ook een gezamenlijk veldje bij en Kayleigh vond het helemaal geweldig.

010710

Daarna lekker weer naar huis en met zijn drietjes patatjes gegeten. Toen was het echt tijd voor het bad en daarna zijn DD en haar DD weer naar huis gegaan. Iedereen redelijk gesloopt natuurlijk, maar na een heerlijke nachtrust konden we er vandaag weer tegenaan.

En wel in Rotterdam, waar andere DD woont. En waar het nu al een puinhoop was met het verkeer i.v.m. de Tour de France. Gelukkig waren we zo slim geweest om de fietsen ook mee te nemen en op die manier konden we toch het xe9xe9n en ander zien. Het hele Tourcircus begon rond Ahoy en daar hebben we dus eerst even rondgekeken. Daarna wat gedronken op het Zuidplein en vervolgens geprobeerd een rondje Rotterdam te fietsen.Via de Erasmusbrug (pufpuf) doorgereden naar de Euromast en vervolgens met de roltrappen (jahaaaa, met fietsen) onder de Maas door. Voor de ergste hitte waren we weer terug bij DD en hebben we even rustig aan gedaan tot aan de voetbalwedstrijd. Met zijn allen gekeken en Kayleigh zat bijna tegen het plafond toen Nederland scoorde. Niet omdat ze er ook maar iets van snapt natuurlijk, maar omdat DSZ (dear schoonzoon) zo giga enthousiast brulde.... Iedereen helemaal in een deuk natuurlijk!!! Na de wedstrijd hebben we heerlijke kofta met Griekse salade gegeten en toen was het voor het kleine meisje de hoogste tijd om weer naar haar papa en mama gebracht te worden. We waren Rotterdam nog niet uit of ze sliep al. Het was ook een erg vermoeiende dag, maar wel een hele leuke. En voor morgen heb ik het stoffer en blik al klaar staan; dan kun je me bij elkaar vegen. Maar dan kan ik weer met mijn lapjes aan de gang, want daar is natuurlijk helemaal niks van gekomen.

020710
 

Allemaal een heel fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten